Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@19:05:44 GMT

روایتی از یک خبر | چرا زمور «ترامپ فرانسه» لقب گرفت؟

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۸۲۸۵۸

روایتی از یک خبر | چرا زمور «ترامپ فرانسه» لقب گرفت؟

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، برنامه های انتخاباتی زمور در بسیاری موارد تند و افراطی هستند و در آغاز ورود زمور به کارزار انتخابات نظر رسانه ها را به خود جلب کرد. اظهار نظرهایی چون توقف کامل پذیرش مهاجرت و بستن تمام راه های قانونی و غیرقانونی و مطرح کردن کشیدن دیوار در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا نامی آشنا را به اذهان آورد و رسانه ها لقب «ترامپ فرانسه» را به این چهره سیاسی دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال این لقب دیگر گمانه زنی رسانه ای نیست؛« گیوم پلتی» سخنگوی زمور به شبکه خبری فرانس ۲۴ گفت: ترامپ در یک تماس تلفنی ۴۰ دقیقه ای به وی توصیه کرده هرگز تسلیم نشود، صبر کند و شجاع باشد چون این سرسختی و پایداری است که در پایان یک کارزار نتیجه می‌دهد.

پیشینه

اریک زمور یک چهره رسانه‌ای است که هم سابقه خبرنگاری و ستون نویسی موضوعات سیاسی- اجتماعی در روزنامه هایی چون «لو فیگارو» را دارد و هم سابقه اجرای برنامه‌های جنجالی سیاسی در شبکه های مختلف تلویزیون را.

وی در آوریل (فروردین) ۲۰۲۱ حزب حزب راستگرای افراطی «تسخیر مجدد» را بنیان گذاشت و هدف آن را «اهداف آن دفاع از منافع ملی و ارتقای عظمت فرانسه است» اعلام کرد. زمور در اوایل دسامبر (آذر ماه) رسما نامزدی خود را در انتخابات اعلام کرد.

در برنامه‌های انتخاباتی اریک زمور نامزد مساله مهاجرت پس از اصلاحات قضائی، دومین مورد است. وی همواره در مواضع خود به عنوان  نامزد انتخابات ریاست جمهوری بر مساله مهاجرت تاکید کرد است. وی در آذر ماه اعلام کرد قصد دارد مهاجرت را به صفر برساند. وی همواره در کنار مساله مهاجرت اظهارات اسلام ستیزانه‌ای را مطرح کرده که گاه چنان افراطی بوده  که واکنش فرانسویان را برانگیخته است.

زمور یکی از انتقادات مهم به سیاست «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه را دو برابر شدن تعداد مهاجران فرانسه در دوران پنجساله ریاست جمهوری او عنوان می‌کند.

اهمیت موضوع

زمور روز یکشنبه در برنامه کوتاه «اگر رئیس رئیس جمهوری بودم» که به اعلام مواضع اصلی نامزدهای انتخابات در ۵ دقیقه اختصاص دارد، نخستین برنامه خود را «توقف مهاجرت قانونی وغیرقانونی» به کشورش اعلام کرد. وی حتی پیشنهاد کرده تا دانشجویانی که برای ادامه تحصیل به فرانسه رفته اند بهتر انتخاب شوند و صدور ویزای همراه برای خانواده‌ها نیز لغو شود.

یکی از جنجالی‌ترین مواضع زمور که هفته گذشته باز بر آن تاکید کرد، کشیدن دیوار در مرزهای خارجی اتحادیه اروپاست. طرحی که به اعتراف خود او فرانسه و آلمان با آن مخالف هستند اما زمور امیدوار است در صورت انتخابش به عنوان رئیس جمهوری کشورهای متنفع از آن را قانع به تامین هزینه‌های آن کند.

این طرح بیش از هر طرح دیگری برنامه «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری سابق آمریکا برای ساختن دیوار بازدارنده مهاجران در امتداد مرز کشورش با مکزیک را یادآوری کرد. ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری ۲۰۱۶، متعهد شد که یک دیوار کامل ۱۰۰۰ مایلی را در امتداد مرز ایالات متحده و مکزیک بسازد که هرگز تکمیل نشد. ترامپ اصرار داشت که با اجرای این طرح، مساله ورود مهاجران غیرقانونی از رمزهای مکزیک سامان خواهد گرفت. هزینه اجرای این طرح ۱۵ میلیارد دلار برآورد می‌شد. این طرح در نهایت وارد فاز اجرایی شد. بیزینس اینسایدر در ماه آوریل گزارش داد که به رغم همه هزینه های صورت گرفته در زمان ترامپ تنها از ۱۳۰ کیلومتر به آن اضافه شد و عمده فعالیت صورت گرفته صرف حصارها و موانع نصب شده توسط اسلاف وی شده است.

فرانس ۲۴ نیز در گزارشی در مورد مفید واقع شدن این دیوار نوشت: به رغم ادعاهای ترامپ در مورد تاثیر این اقدام بر کاهش مهاجرت غیرقانونی، هیچ آماری اظهارات او را تایید نمی کند. بر اساس آمار ارائه شده مرکز تحقیقات پیو، پس از دو برابر شدن آمار مهاجران مرزی دستگیر شد بین سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹، تعداد مهاجران عملا کاهش یافت که دلیل این کاهش، شیوع بیماری  کووید-۱۹ و بسته شدن مرزهای جهانی است.

به هر روی ترامپ به رغم تلاشش برای اجرای این وعده انتخاباتی هم بر مخالفان خود افزود و هم موفق نشد در انتخابات بعدی پیروز شود.

ارزیابی

زمور یک یهودی‌تبار با اصالت الجزایری است. همین امر شدت مواضع و سیاست‌های اسلام هراسانه و دیگرستیزانه او را در مقابل نامزدهایی با پیشینه افراطی‌تر چون «مارین لو پن» که حالا با تغییر نام حزب مواضع خود را هم تعدیل کرده است، سوال برانگیز می‌کند. امروز زمور در کنار لو پن و «والری پکرس» نامزد حزب جمهوری‌خواه سه نامزد اصلی احزاب دست راستی را تشکیل می‌دهند.

پنچ ماه پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و ورود او به کاخ سفید در سال ۲۰۱۷، مارین لو پن در انتخابات شکست خورد و بسیاری این شکست را نتیجه نگاه معقول تر فرانسوی ها به آینده کشورشان خواندند. امروز نیز به رغم ناامیدی فرانسویان از سیاست های مکرون در فرانسه، تعدادی از کارشناسان در شبکه های خبری با تمسخر به تماس تلفنی ترامپ با زمور می نگرند. این تماس شاید گروه های ملی گرای افراطی را به حمایت بیشتر و جدی تر از زمور در برابر سایر رقبای راستگرایش ترغیب کند. اما با توجه به سرنوشت ترامپ و ناکامی در تکرار دوره ریاست جمهوری اش شاید این حمایت از سیاست های افراط گرایانه زمور در سطح وسیع تر بخت زمور را برای پیروزی در انتخابات افزایش ندهد.

اولین دور انتخابات ریاست جمهوری۲۰۲۲ فرانسه در۱۰ آوریل ۲۰۲۲میلادی  (۲۱ فروردین ۱۴۰۱) برگزار می‌شود. دومین دور انتخابات بین دو نامزد برتر نیز در ۲۴ آوریل (۴ اردیبهشت) برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها فرانسه اتحادیه اروپا دونالد ترامپ کاخ سفید پاریس امانوئل مکرون مکزیک انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه اتحادیه اروپا دونالد ترامپ فرانسه اتحادیه اروپا دونالد ترامپ کاخ سفید پاریس امانوئل مکرون مکزیک انتخابات ریاست جمهوری آمریکا انتخابات ریاست جمهوری رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۲۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ

کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ و کمیته ملی جمهوری خواهان اعلام کرد در ماه آوریل بیش از ۷۶ میلیون دلار کمک‌های مالی را جمع آوری کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ و کمیته ملی جمهوری خواهان اعلام کرد در ماه آوریل بیش از 76 میلیون دلار کمک های مالی را جمع آوری کرده که این بیش از نیمی از این رقم از سوی اهداکنندگان کمک های خرد بوده است.

براساس این گزارش، رقم کمک های مالی جمع آوری شده در ماه آوریل برای ترامپ و کمیته ملی جمهوری خواهان بیشتر از رقم جمع آوری شده در ماه مارس که 65/6 میلیون دلار بوده، است.

دو مشاور ارشد کمپین ترامپ در بیانیه‌ای اعلام کردند جمع آوری بیش از نیمی از این رقم از بین اهداکنندگان خرد و کوچک، نشان می دهد که پایگاه ما پرانرژی است. حزب جمهوری خواه متحد است و رای دهندگان سراسر کشورآماده جنگیدن با جو بایدن و انتخاب دونالد ترامپ هستند.

این در حالی است که ترامپ و کمیته ملی جمهوی خواهان میزبان اهداکنندگان کمک های مالی و سیاستمداران برجسته از جمله امیدهای معاونت رئیس جمهور در آینده، برای جمع آوری کمک های مالی در فلوریدا بود.

انتظار می رود این نشست کمک های مالی برای کمپین ترامپ را افزایش دهد در حالی که دونالد ترامپ درگیر پرونده های متعدد حقوقی و کیفری و پرداخت هزینه های سنگین حقوقی بایت این پرونده ها است.

در حال حاضر دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با اتهامات کیفری متعددی روبروست: تلاش برای ابطال نتایج انتخابات 2020 و حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه 2021، نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی‌اش در فلوریدا پس از ترک کاخ سفید، پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی، و تلاش برای تغییر نتایج انتخابات در ایالت جورجیا. وی همچنین درگیر پرونده کلاهبرداری و اتهامات مالی است. علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا با پرونده پرداخت خسارت به یک نویسنده که او را به تجاوز جنسی متهم کرده بود، روبروست.

اما ترامپ انجام هر اقدام نادرست در این پرونده‌ها را رد و طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابت‌های انتخاباتی 2024 می‌داند.

در تازه ترین مورد، دادگاه رسیدگی به اتهامات دونالد ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیر اخلاقی از چند روز پیش در حال برگزاری است. براساس این گزارش یک هیئت منصفه 12 نفره برای بررسی اتهامات ترامپ تعیین شده است.

براساس پرونده حق السکوت ترامپ، دادستان‌های نیویورک اعلام کردند که ترامپ پیش از انتخابات سال 2016، از مایکل کوهن وکیل سابق خود خواسته تا 130 هزار دلار را به عنوان حق السکوت در ازای رابطه جنسی وی با استورمی دنیلز پرداخت کند و سپس با جعل اسناد پرداختی آن، این رقم را به عنوان هزینه‌های قانونی نشان دهد.

این در حالی است که ترامپ هر گونه رابطه با دنیلز را رد کرده است. نام واقعی این بازیگر، استفانی کلیفورد است.

انتظار می رود این دادگاه حدود 6 هفته به طول بیانجامد.در حال حاضر ترامپ در این دادگاه به جرم اهانت به دادگاه و نقض حکم حق السکوت به پرداخت 9 هزار دلار جریمه محکوم شده است.

اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، می تواند برای هر گونه اتهام فدرال علیه خود درخواست عفو بدهد.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات‌ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می‌شود. نتایج نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیشتازی بسیار اندکی نسبت به دونالد ترامپ دارد.

نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپترامپ 9 هزار دلار جریمه شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز رسمی پنجمین دوره ریاست جمهوری پوتین پس از ادای سوگند
  • مراسم تحلیف دور جدید ریاست جمهوری ولادیمرپوتین
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس