Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران ؛ کاوه معین‌فر - دقیقا 12 سال بعد از فوت استاد پرویز مشکاتیان در سالروز تولدش مجری شبکه شما تلویزیون برای او آرزوی حال خوب و سلامتی و لذت بردن از نواختن ساز استاد کرد! آن هم در برنامه ای به اسم "ترانه باران" با محوریت اصلی موسیقی!

باور کنید باورم نمی‌شود، ولی واقعیت دارد، داستان اتفاقات تلویزیون و مجری‌های آن به مراحلی از فانتزی، علمی، تخیلی رسیده است که واقعا در مخیله هیچ کس نمی‌گنجد و به قول امروزی‌ها تسمه تایم پاره می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز چند روز از دسته گل برنامه خندوانه درباره نویسندگان ایرانی نگذشته است که این پیام تبریک به استاد پرویز مشکاتیان و آرزوی طول عمر برای ایشان برق از کله‌مان پراند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


واقعا اگر به نویسندگان کمپانی مارول یا برجسته ترین نویسندگان فانتزی جهان هم سفارش داده بودند که مردم ایران و اهالی فرهنگ و هنر را دچار شوک کنند چنین ایده‌هایی به ذهنشان خطور نمی‌کرد.

میثم محمدی منتقد سینمایی در صفحه اینستاگرامش به درستی نوشت:

«بگذریم از اینکه این آقای مجری به هنرمندی که از دنیا رفته تبریک تولد می‌گوید و برای او آرزوی سلامتی می‌کند، اما حیرت‌آورتر این است که در همین سی‌ثانیه تمام جمله‌ها‌ را غلط ادا می‌کند و به خیال خود دارد شاعرانه هم حرف می‌زند!»

اشتباه مجری واقعا عجیب و غریب است و نشان می‌دهد که نه تنها به لحاظ اطلاعات عمومی درباره مسائل فرهنگ و هنری کشور هیچ اطلاعی ندارد حتی به ضرورت شغلی که دارد (مجری برنامه ترانه باران!) اندکی تحقیق هم نمی‌کند.

احتمالا شخصی به او گفته است که دیروز سالروز تولد استاد مشکاتیان بود و بد نیست به آن هم اشاره‌ای شود و مجری گرانقدر (که سعی دارد بسیار پرطمطراق هم ظاهر شود) نکرده است یک بار در موبایلش اسم مشکاتیان را جستجو کند تا چنین اشتباه عجیبی رقم نخورد.

یک نفر نیست جواب بدهد که آخر چگونه ایشان مجری یک برنامه با محوریت موسیقی است که هیچ اطلاعی از پرویز مشکاتیان ندارد؟ هیچ اطلاعی!

خدایا دیگه بسه لطفا! این چه روزهایی است که ما در زندگیمان می‌بینیم؟! دوربین مخفیه؟ نه ... واقعا دوربین مخفیه؟

بازهم جای دردناکتر و عمق فاجعه آنجاست که اشتباه مجری به کنار، آیا در تمام عوامل تولید چنین برنامه‌ای یک نفر دیگر هم متوجه این اشتباه نشد؟ واقعا هیچ کس از تولیدکنندگان برنامه و ناظرین پخش و... پرویز مشکاتیان را نمی‌شناخت؟ نمی‌دانست که از کوچ ابدی ایشان 12 سال گذشته است؟ حیرت آور است!

ولی نه گویا مجری چند دقیقه بعد از اشتباهش گفته است که آرزوی سلامتی‌اش برای آیین مشکاتیان فرزند استاد بوده است و خواسته با یک عذرخواهی ساده همه چیز را ختم به خیر کنند.

اما بازهم نکته دردآور این است که آیین مشکاتیان نوازنده حرفه‌ای تنبک است نه سنتور!  به دفعات با همایون شجریان و سهراب پورناظری کنسرت داشته است! از این هم بی اطلاع است! بابا یه سرچ بکن بعد حرف بزن... اَه.

ما هم از نوشتن درباره صداوسیما، و این حجم از اشتباهات و سوتی‌های بچه‌گانه آنها خسته شده‌ایم و واقعا دیگر لوس و بیمزه شده است .

ولی اگر ننویسیم آنموقع چی؟ فکر می‌کنند که کارشان خیلی هم خوب است و باید ببینید چه قیافه‌ای هم می‌گیرند! یا فکر می‌کنند کسی نفهمید و ...

تا چرخ بر این منوال بچرخد ما هم می‌نویسیم و می‌گویم چه بیسوادی‌ها و بی‌احترامی‌ها را شاهد هستیم.



تا ببینند و بدانند، چشمانی آنها را می‌بیند و باید به آنها احترام گذاشت. تا ببینند و بدانند، این مملکت کم پژوهشگر موسیقی و جوانان با دانش موسیقی ندارد که چنین دسته گل‌هایی را شاهد باشیم.

تا ببینند و بدانند، پول صداوسیما از بیت‌المال است، باید به این مردم و مخاطبانش احترام بگذارند.

آقای مجری برنامه ترانه باران، تهیه کننده برنامه، مدیر گروه شبکه شما، مدیر شبکه شما، معاونت سیما و رئیس سازمان صداوسیما حقوقی که می‌گیرید از بیت‌المال است و خود ببینید این نتیجه خدمتی است که در قبال آن حقوق می‌گیرید؟!

حال حقوق، مزایا، شهرت، معروفیت و ... اصلا همه اش نوش جانتان، لااقل به اعصاب ما رحم کنید، چرا باید با دیدین چنین اتفاقاتی تا سر حد سکته خونمان به جوش آید چون یکی از شماها بی خیال، بی سواد یا بی تعهد است؟

فقط می‌توان نوشت: حیرت، حیرت، حیرت ... کاشکی دوربین مخفی بود!

بیشتر بخوانید: گاف تازه تلوزیون؛ آرزوی سلامتی مجری برای زنده‌یاد پرویز مشکاتیان (فیلم) صدایی که برای وطن جاودانه شد (فیلم) شجریان، مشکاتیان و روشن‌روان، سه موسیقدانی که یک شاهکار خلق می‌کنند/ خاطره جالب روشن‌روان از همکاری با شجریان (فیلم) میراث فرهنگی: 80 درصد خانه پدری پرویز مشکاتیان توسط مالک تخریب شده/ با هماهنگی دادستان لودر توقیف و راننده آن بازداشت شد لینک کوتاه: asriran.com/003I6w

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پرویز مشکاتیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۷۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟

روزنامه‌نگار سایبرنیوز برای اینکه ببینیم کدام پلتفرم اندروید یا iOS امن‌تر هستند، آزمایش جالبی را انجام شده است. او در این آزمایش، صد اپلیکیشن برتر اپ استور اپل و پلی استور گوگل را به ترتیب روی یک آیفون SE و یک گوشی اندروید که هر دو ریست فکتوری شده بودند، نصب کرد. سپس گوشی‌ها را بدون دست زدن رها کرد و بررسی کرد که هرکدام چند مرتبه به سرورهای خارجی وصل می‌شوند و این سرورها در کجا قرار دارند.

اندروید یا iOS ؟ امن‌ترین پلتفرم موبایل

شاید طرفداران اندروید با دیدن این نتایج خوشحال شوند که به‌طور میانگین، iOS به ۴۲ درصد سرور خارجی بیشتری نسبت به اندروید درخواست ارسال می‌کند، اما فعلاً برای جشن گرفتن زود است.

به گزارش گجت نیوز، ناپریس می‌گوید که در طول پنج روزی که آیفون را بدون دست زدن رها کرده بود، تمام ارتباطات خروجی آن با سرورهای خارجی را ردیابی کرده است. او محاسبه کرده که گوشی اپل به‌طور میانگین روزانه ۳۳۱۸ درخواست ارسال کرده است، در حالی که این رقم برای گوشی اندرویدی که سه روز بدون استفاده مانده بود، به‌طور میانگین روزانه ۲۳۲۳ درخواست بوده است.

اما اگر طرفدار اندروید هستید و فکر می‌کنید برنده این رقابت هستید، باز هم زود نتیجه‌گیری کرده‌اید. این متخصص می‌گوید، تعداد درخواست‌های آیفون به کشورهای نامعتبر در مقایسه با آزمایش اندروید، پایین‌تر بوده‌اند!

آیفون اکثراً با سرورهای اپل ارتباط برقرار می‌کند

نتایج نشان می‌دهد ۶۰ درصد از درخواست‌های خروجی آیفون به‌عنوان بخشی از عملکردهای استاندارد، به سرورهای اپل ارسال می‌شد. تنها ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به سرورهای گوگل فرستاده شده بود و باقی‌مانده به اپلیکیشن‌های جانبی وصل می‌شدند.

برای مثال، در حالی که آیفون به‌طور میانگین روزانه یک بار با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط برقرار می‌کرد، دستگاه اندرویدی در طول سه روز، ۱۳ برابر بیشتر، یعنی ۳۹ بار به یک سرور در روسیه پینگ می‌زد. همچنین در حالی که آیفون هیچ ارتباطی با سرورهای چینی نداشت، گوشی اندرویدی به طور میانگین روزانه پنج بار با یک سرور در چین در تماس بود.

آیفون همچنین بسیار کمتر از گوشی اندرویدی با سرورهای شبکه‌های اجتماعی ارتباط برقرار می‌کرد. به‌طور متوسط، آیفون در روز 20 بار با سرورهای فیس‌بوک تماس می‌گرفت، در حالی که این رقم برای دستگاه اندرویدی به‌طور متوسط 200 بار در روز بود. در مجموع آیفون 36 بار با تیک تاک ارتباط برقرار کرد که البته سرور متعلق به ByteDance که به آن متصل می‌شد، در چین قرار نداشت.

گوشی اندرویدی تقریباً 800 بار با تیک تاک ارتباط برقرار کرد. اسنپ‌چت تنها پلتفرم شبکه اجتماعی بود که نتایج متفاوتی داشت؛ در حالی که آیفون روزانه بیش از 100 درخواست به سرور اسنپ‌چت ارسال می‌کرد، دستگاه اندرویدی به ندرت با سرور اسنپ‌چت ارتباط می‌گرفت.

نکته جالب اینجاست که در روزهایی که آیفون بدون استفاده رها شده بود، اسنپ‌چت، جیمیل و وان‌درایو به ترتیب با مصرف ۳۸، ۳۴ و ۱۱ درصد، بیشترین باتری را مصرف کردند. در برخی روزها، اسنپ‌چت حتی برای بیش از یک ساعت در پس‌زمینه فعال بود.

موضوع نگران‌کننده این است که اگر تلفن شما با سروری در روسیه یا چین ارتباط برقرار کند، داده‌های شما ممکن است در دسترس سازمان‌های دولتی آن کشورها قرار گیرد. آقای Naprys، یک محقق امنیتی نظریه‌ای در مورد تفاوت قابل توجه بین برنامه‌های تماس‌گیرنده با سرورهای خارجی در iOS و اندروید دارد.

او می‌گوید: «هیچ برنامه‌ای در اپ‌استور اپل را نمی‌توان به‌طور کامل به‌عنوان یک ابزار تبلیغاتی آشکار در نظر گرفت. همه برنامه‌های موجود در اپ‌استور توسط پلتفرم‌های بزرگ و شناخته‌شده‌ای توسعه یافته‌اند و کاربردی‌تر از چراغ‌قوه‌های تبلیغاتی، برنامه‌های شوخی یا نمایشگرهای بی‌کیفیت PDF در گوگل‌پلی هستند».

اجازه دانلود مستقیم برنامه‌ها در آیفون: آیا اپل باید به این قابلیت تن دهد؟

خبرنگار Cybernews اضافه می‌کند، این موضوع همچنین می‌تواند به خاطر سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تر اپل در قبال توسعه‌دهندگان، در اکوسیستم بسته خود به‌طور کلی و به ویژه در رابطه با حریم خصوصی باشد. اپل همواره از رویکرد باغچه محصور خود در قبال اپ‌استور دفاع کرده است و می‌گوید این رویکرد برای اطمینان از ایمن بودن برنامه‌های قابل نصب در فروشگاه ضروری است. بدیهی است، قانون بازار دیجیتال (DMA) در اروپا به کاربران آیفون در 27 کشور اتحادیه اروپا اجازه می‌دهد تا در صورت تمایل، از این حفاظت چشم‌پوشی کنند.

این درحالیست که کاربران آیفون خارج از اتحادیه اروپا، همچنان مجاز به دانلود مستقیم برنامه‌ها از فروشگاه‌های غیررسمی نیستند. برای این کاربران چنین سوالی به‌وجود آمده که آیا با اجازه دانلود مستقیم برنامه‌ها توسط اپل در سایر مناطق، امنیت ناشی از بررسی اپل روی برنامه‌های جانبی از دست می‌رود؟ آیا اپل باید با توجه به اینکه کاربران هزینه دستگاه‌های خود را پرداخت کرده‌اند و با ریسک نصب بدافزار روی گوشی‌های خود مشکلی ندارند، باید به آن‌ها امکان دانلود مستقیم برنامه‌ها را بدهد یا خیر؟

همانطور که آزمایش انجام‌شده توسط این محققان نشان می‌دهد، آیفون در مقایسه با اندروید، با سرورهای کمتری در مکان‌های مشکوک ارتباط برقرار می‌کند. و این موضوع می‌تواند در به دست آمدن اطلاعات شخصی شما توسط مقامات دیگر کشورها، تفاوت ایجاد کند.

تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید: «اگر داده‌های شما روی یک سرور در روسیه قرار بگیرد، این خطر وجود دارد که توسط مقامات یا حتی سازمان‌های تجاری که ملزم به رعایت GDPR و قوانین مشابه حفاظت از داده‌ها و حریم خصوصی نیستند، قابل دسترسی باشد. هیچ اجازه‌ای از شما گرفته نخواهد شد».

این تیم همچنین می‌گوید، ممکن است برخی از کاربران حتی با ارسال داده‌های تشخیصی، موقعیت مکانی یا سایر داده‌های تله‌متری آیفون به کوپرتینو (مقر اصلی اپل) نیز احساس راحتی نکنند؛ زیرا این داده‌ها ممکن است توسط مجریان قانون درخواست شود. میزان این ریسک‌پذیری به عهده کاربر است تا تصمیم بگیرد. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شده؟
  • فعالیت در زمینه گام دوم انقلاب؛ توقعی به جا از تهران تایمز است
  • فیلم| ادعای مضحک مجری BBC و واکنش مهمان برنامه
  • ادعای مضحک مجری بی بی سی درباره تظاهرات دانشجویان آمریکایی در پخش زنده | واکنش کارشناس برنامه را ببینید | ویدئو
  • عکس حجـاب و پوشش بسیار متفاون مجری زن جنجالی تلویزیـون
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • چهره‌هایی که برای بدرقه گزارشگر سرشناس ورزشی آمدند | از حمید استیلی تا مهدی تاج و...|‌ تصاویر
  • تصاویری از مراسم بدرقه زنده یاد مسعود اسکویی
  • آب چاه بخورید ولی آب معدنی نخورید |‌حرف های جنجالی مدیر آزمایشگاه در تلویزیون | ویدئو
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟