Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@13:44:52 GMT

پرکاربردترین اپلیکیشن های سال ۲۰۲۰ را بشناسید!

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۵۸۵۲

پرکاربردترین اپلیکیشن های سال ۲۰۲۰ را بشناسید!

زمانی که وارد محیط اپلیکیشن‌هایی مانند بازار، Google Play و App Store می‌شوید، برنامه‌های زیادی را خواهید دید که عملکردها و ویژگی‌های مختلفی دارند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام اندروید تایم، به دلیل متنوع بودن این اپلیکیشن‌ها، در این نوشته قصد داریم تا ۳ مورد از اپلیکیشن‌های جذاب و کاربردی در سال ۲۰۲۰ را به شما معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از شما می‌خواهیم تا انتهای این نوشته همراه ما باشید.

۴ اپلیکیشن کاربردی و جذاب در سال ۲۰۲۰

۱. اپلیکیشن دیوار:

بدون شک، دیوار یکی از بهترین و برترین اپلیکیشن‌ها در دنیای مجازی است. اپلیکیشن دیوار، یک محیط عالی برای انتشار رایگان انواع آگهی‌ها و نیازمندی‌ها است. شاید در ابتدا فقط می‌توانستیم آگهی فروش وسایل دست دوم را در دیوار ببینیم؛ اما حالا دسته بندی‌های متنوع و جالبی به این اپلیکیشن اضافه شده است و شما می‌توانید آگهی مربوط به خرید و فروش انواع خانه و مغازه، ماشین، وسایل منزل، لوازم الکترونیکی و... را در دیوار ببینید و بهترین مراکز ارائه دهنده خدمات زیبایی و بهداشتی و خدمات دیگر را در این اپلیکیشن پیدا کنید.

دیوار، یک برنامه کاربردی برای خرید و فروش انواع کالاها و خدمات است که به شما این امکان را می‌دهد که اجناس و کالاهای خود را به صورت اینترنتی بفروشید یا کالاهای موردنظر خود را به صورت آنلاین خریداری کنید. شما می‌توانید این اپلیکیشن کاربردی را دانلود کرده و در عرض چند ثانیه، آن را در گوشی موبایلتان نصب کنید. با دانلود دیوار شما می‌توانید در هر جای ایران که هستید، اجناس خود را به سرعت بفروشید یا کالای موردنظر خود را برای خرید پیدا کنید. دیوار، پرطرفدارترین برنامه خرید و فروش بی‌واسطه است و شما می‌توانید خیلی راحت از این برنامه کاربردی استفاده کنید.

۲. اپلیکیشن ویز:

ویز، بهترین اپلیکیشن مسیریاب است. کمتر کسی است که اسم اپلیکیشن ویز به گوشش نخورده باشد. با کمک برنامه ویز، شما می‌توانید بهترین مسیر را برای رفت و آمد پیدا کنید و در کمترین زمان ممکن به مقصدتان برسید. در ویز، شما می توانید نقشه کامل شهر را مشاهده کرده و خیلی سریع مسیریابی کنید.

با داشتن قابلیت راهنمای صوتی، اسم خیابان ها و کوچه ها به صورت صوتی برای شما بیان می شود و نیازی نیست که موقع رانندگی، دائما به صفحه گوشی خود نگاه کنید! هم چنین حضور پلیس و محدودیت سرعت در اپلیکیشن ویز مشخص می شود و به شما اعلام خواهد شد.

ویز به شما نزدیک‌ترین بانک، پمپ بنزین، بیمارستان، ایستگاه مترو، رستوران و... را نشان می دهد و به شما کمک می کند که خیلی سریع و بدون دغدغه به مکان موردنظر خود بروید. برای استفاده از این اپلیکیشن کافی است آن را از سایت اندروید تایم دانلود کرده و نصب کنید. سپس مبدا خود را وارد کرده و سپس مکان موردنظر را جستجو کنید تا نزدیکترین و کم ترافیکترین مسیر به شما نشان داده شود.  با دانلود ویز می‌توان نقشه‌های آفلاین آن را دانلود کرده و بدون اینترنت هم از آن استفاده کرد.

۳. اپلیکیشن شیریت:

برای همه ما پیش آمده که ویدیو، آهنگ یا عکسی را در گوشی دوستمان دیده‌ایم و از او خواسته‌ایم که آن را برای ما ارسال کند. روشی که قبلا برای این کار استفاده می شد، بلوتوث بود. خیلی از اوقات به خاطر حجم زیاد فایل ها و زمان طولانی برای انتقال فایل در بلوتوث، از ادامه این کار منصرف می‌شدیم؛ اما با آمدن اپلیکیشن شیریت، شما می‌توانید خیلی سریع و راحت، فایل‌های مختلف با حجم های متنوع را انتقال دهید و از سرعت این برنامه لذت ببرید.

با دانلود شریت شما می‌توانید فایل های مختلف را بسیار راحت و با سرعتی باورنکردنی منتقل کنید. یکی از مزایای برنامه شریت این است که توانایی فوق العاده بالایی در شناسایی و پیدا کردن دستگاه های اطرافش دارد و تمام گوشی های نزدیک به خود را خیلی سریع پیدا می کند. سرعت انتقال اطلاعات و فایلها در شریت، ۶۰ برابر بیشتر از سرعت بلوتوث است. نکته جالب این است که با کمک برنامه شیریت، شما می توانید فایل های موردنظرتان را به بیش از یک دستگاه منتقل کنید. اگر به دنبال یک برنامه خوب برای انتقال عکس و فیلم هستید، می توانید از اپلیکیشن شیریت استفاده کنید.

۴. اپلیکیشن بازار

بازار یکی از پرکاربردترین اپلیکیشن های موبایلی است. بازار صندوقچه تمام اپلیکیشن های موبایلی جذاب برای اندروید است. هر زمان به اپلیکیشن خاصی نیاز داشتید، کافی است نام آن را در بازار جستجو کنید تا خیلی سریع بتوانید آن را پیدا کرده و نصبش کنید.

بازار، پرمخاطب ترین اپ استور در ایران است که هزاران برنامه جالب و بازی های هیجان انگیز را در خود جای داده است. علاوه بر پیدا کردن برنامه ها و بازی های مختلف در اپلیکیشن بازار، شما می توانید در این برنامه مسابقات ورزشی را به صورت زنده ببینید و از جدیدترین برنامه های سینما و تلویزیون لذت ببرید.

کار با بازار ، بسیار آسان است و بعد از دانلود و نصب بازار، وارد یک دنیای بزرگ و پر از بازی و برنامه های موبایلی می شوید و می توانید از محتواهای جذاب و اپلیکیشن های بازار استفاده کنید. برای دانلود بازار از وبسایت اندروید تایم، همین حالا اقدام کنید و این برنامه کاربردی را در گوشی موبایلتان نصب کنید.

از اینکه تا انتهای این نوشته همراه ما بودید از شما متشکریم. امیدواریم با کمک این مطلب بتوانید از برنامه های جدید و جذاب سایت اندروید تایم www.Androidtime.co نهایت لذت را ببرید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اپليكيشن شما می توانید اپلیکیشن ها برنامه ها خیلی سریع فایل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۵۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیش دستوری به پیامک بانکی

به تازگی نامه‌ای به دست دنیای اقتصاد رسیده که نشان می‌دهد بهمن سال گذشته، بانک مرکزی به تمامی مدیران عامل بانک‌ها دستور داده تا با در نظر گرفتن تمهیدات مناسب، بستر جایگزینی پیام‌رسان‌های داخلی را به جای سیستم ارسال پیامک‌های انبوه بانکی ایجاد کنند.

به گزارش دنیای اقتصاد، اما این موضوع آن‌طور که به نظر می‌رسد ممکن است نه تن‌ها به حل مشکل هزینه‌های بالای پیامک‌های بانکی کمک نکند، بلکه مشکلات دیگری را هم برای بانک و هم برای کاربران این اپلیکیشن‌ها ایجاد کند. اگر بتوان مساله بی اعتمادی عمومی کاربران به این اپلیکیشن‌ها به سبب مشکلات مربوط به حریم خصوصی را کنار گذاشت، باز هم همچنان نمی‌توان به امنیت کامل حساب‌های کاربری این پیام‌رسان‌ها اعتماد داشت.

مشکل هزینه و کارمزد پیامک‌ها یکی از بزرگ‌ترین مشکلات خدمات بانکی است که هم بانک‌ها و هم مشتریان بانکی را درگیر خود کرده است. سال گذشته بود که به ناگاه اپراتور‌ها هزینه پیامک‌های بانکی را به طور ناگهانی افزایش دادند. این موضوع موجب شد که بانک‌ها و مشتریان نسبت به این هزینه‌ها اعتراض کنند. از طرفی بانک‌ها بسیاری از خدمات پیامکی خود را به‌صورت رایگان و بخش دیگری از آن را با آبونمان سالانه ارائه می‌کردند که این هزینه هم ناچیز بود. از طرف دیگر مشتریان بانک‌ها اعتقاد دارند که، چون بانک با استفاده از سپرده‌های آنان درآمدزایی می‌کند، بسیاری از خدمات اولیه را به رایگان ارائه دهد. اما نکته اینجاست که حجم بالای پیامک‌های بانکی به یکی از عوامل زیان بانک‌ها تبدیل شده و این موضوع مدیریت منابع بانکی را مختل کرده است.

حال به نظر می‌رسد که بانک‌مرکزی برای رفع این مشکل به دنبال این است تا با استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی، این معضل را حل کند. اما سوال اینجاست که آیا در چنین شرایطی حرکت به این مسیر مشکلات را حل خواهد کرد؟ در حال حاضر پیام‌رسان‌های داخلی متعددی در کشور وجود دارند که هرکدام تلاش کرده تا در حوزه خاصی قوی‌تر از دیگر رقبا عمل کنند. برای مثال پیام‌رسان بله در کنار ایفای نقش پیام‌رسانی، امکان ایجاد و انجام پرداخت‌های بانکی را برای اعضای خود به وجود آورده است. البته ناگفته نماند که این پیام‌رسان با همت بانک ملی ایجاد شده است.

پیام‌رسان سروش+ نیز تلاش کرده تا چنین خدماتی را بر بستر خود ارائه دهد. دیگر پیام رسانی که در کشور میان مصرف‌کنندگان محبوبیت دارد، پیام‌رسان ایتاست. این پیام‌رسان هم تلاش کرده تا شباهت زیادی به تلگرام داشته باشد تا از محبوبیت این پیام‌رسان قدیمی میان ایرانیان، به عنوان مزیت رقابتی خود استفاده کند. به‌طور کلی پیام‌رسان‌های داخلی تلاش کرده اند تا با بهبود خدمات، کاربران خود را افزایش دهند. اما مساله‌ای دراین میان مطرح است که می‌تواند میزان نارضایتی اجتماعی از چنین تصمیمی را افزایش دهد.

کوچ پیامکی چه مشکلاتی خواهد داشت؟

به‌رغم تمام مزایایی که پیام‌رسان‌های داخلی نسبت به نمونه‌های خارجی خود دارند، اما مساله امنیت کاربران برای بسیاری از افراد مطرح است. شواهد مختلفی از سانسور محتوا یا حتی تخلیه اطلاعات تلفن همراه کاربران توسط اپلیکیشن‌های پیام‌رسان داخلی وجود دارد و این مساله نگرانی‌ها از استفاده از این پیام‌رسان‌ها را افزایش داده است. همین مساله باعث شده به‌رغم تمام مشکلاتی که استفاده از تلگرام دارد، همچنان این پیام‌رسان میان ایرانی‌ها از محبوبیت بالایی برخوردار باشد.

در حال حاضر آمار‌ها نشان می‌دهد که پیام‌رسان تلگرام ۴۴ میلیون کاربر ایرانی دارد. این در حالی است که برخی آمار‌های داخلی نیز نشان می‌دهد که تعداد کاربران پیام‌رسان ایتا هم در همین حوالی قرار دارد، اما مساله اساسی اینجاست که بسیاری از کاربران این پیام‌رسان نه به اختیار خود بلکه به اجبار در آن حضور دارند. ارائه سرویس‌های مختلف در دانشگاه‌های کشور روی ایتا و همچنین اتصال سرویس‌های قوه قضائیه روی این پیام رسان می‌تواند از جمله دلایل اصلی رشد قابل‌توجه تعداد کاربران ایتا باشد. در نتیجه اعتماد‌سازی میان کاربران باید با دقت بیشتری میان کاربران صورت گیرد.

از دیگر مشکلاتی که ممکن است کاربران با آن مواجه شوند، مشکلات مرتبط با رابط کاربری پیام‌رسان هاست. هرچند تلاش شده تا رابط کاربری این اپلیکیشن‌ها مشابه نمونه‌های خارجی باشد که پیش‌تر از آن استفاده می‌شد، اما همچنان یادگیری کار با پیام‌رسان‌ها یکی از معضلاتی است که کاربران میانسال و کهنسال را درگیر خود خواهد کرد.

رابط کاربری یک سیستم پیامکی بسیار ساده بود و با توجه به سبقه استفاده از آن، بسیاری از کاربران میانسال و کهنسال می‌توانستند به راحتی از آن استفاده کنند، اما مهاجرت به پیام‌رسان‌های داخلی می‌تواند برای این قشر از کاربران سخت باشد. علاوه بر این قشر، قشری که از سطح سواد دیجیتالی پایین تری برخوردارند، مانند ساکنان مناطق روستایی، هم چنین مشکلاتی در استفاده از پیام‌رسان‌ها خواهند داشت.

این قشر همچنین با مشکلات دیگر از جمله عدم‌دسترسی به اینترنت مناسب هم رنج خواهند برد و در صورت عدم‌دسترسی به اینترنت، توانایی استفاده از خدمات بانکی را نخواهند داشت. همچنین استفاده از این خدمات نیازمند بهره مندی از گوشی هوشمند است که ممکن است بسیاری از افرادی را که در سطح پایین درآمدی قرار دارند هم درگیر کند. یک سیستم پیامکی تقریبا در تمامی تلفن‌های همراه از هر رده‌ای امکان پیاده‌سازی دارد. اما استفاده از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان نیازمند گوشی هوشمند است.

چه راه‌حل‌هایی وجود دارد؟

در حال حاضر تمامی بانک‌ها از اپلیکیشن‌های مخصوص به خود استفاده می‌کنند. بانک‌ها می‌توانند خدمات پیامکی خود را بر بستر نوتیفیکیشن‌های این اپلیکیشن‌ها توسعه دهند. این موضوع حداقل می‌تواند تا حدودی از نگرانی کاربران درخصوص امنیت اطلاعات خود بکاهد؛ چرا که پیش از این اعتماد‌سازی بیشتری در این خصوص انجام شده و درحال حاضر تقریبا خیل عظیمی از مشتریان بانکی از اپلیکیشن‌های بانکی استفاده می‌کنند. بهبود رابط کاربری یا توسعه یک اپلیکیشن خاص برای این حوزه هم می‌تواند یکی از راهکار‌ها باشد. ساده‌سازی رابط کاربری می‌تواند مشکل بسیاری از افراد را در استفاده از پیام‌رسان‌ها بهبود بخشد.

اما نکته اصلی این است که توسعه یک اپلیکیشن جدید می‌تواند هزینه بیشتری را روی دست بانک‌ها بگذارد یا بازطراحی رابط کاربری کنونی بسیاری از اپلیکیشن‌ها می‌تواند به ریزش کاربران منجر شود. از دیگر راهکار‌ها هم می‌توان به شخصی‌سازی پیامک‌ها اشاره کرد که به موجب این موضوع، هم تعداد پیامک‌های ارسالی کاهش می‌یابد و هم می‌توان به طور شفاف تری دلیل کسر هزینه را به مشتریان توضیح داد. از طرف دیگر هم مشتری می‌تواند به انتخاب خود و فقط برای تراکنش‌های خاص پیامک دریافت کند.

دیگر خبرها

  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • بهترین فن کویل‌های بازار را بشناسید
  • بهترین بروکر بازار فیوچرز برای ایرانیان
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟