Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مدت هاست که فوتبال ایران تعطیل شده و کمتر کسی به یاد دارد آخرین بار چه روزی و چه تاریخی بازی‌های لیگ برتر را مشاهده کرده است. بعد از اعلام تعطیلی مسابقات لیگ برتر ایران در تاریخ یازدهم اسفند، همچنان زمان آغاز مجدد مسابقات به تعویق افتاده است.

در آخرین اطلاعیه نیز، رئیس جمهور هفدهم فروردین بعد از جلسه ستاد مقابله با ویروس کرونا اعلام کرد امکان و رویداد‌های ورزشی تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد شد تا فعلا پرونده فوتبال و لیگ برتر مختومه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایرج حریرچی، معاون وزیر بهداشت نیز از صعودی بودن رئند ابتلا به کرونا در ایران خبر داده و گفته هنوز از فاز مدیریت این بیماری خارج نشدند و نتوانستند به به مرحله مهار این اپیدمی وارد شوند. این صحبت به این معنی است که امکان دارد تا مدت‌ها شاهد برگزاری مسابقات فوتبال در ایران نباشیم.

*۴۰ روز از تعطیلی فوتبال گذشت

آخرین بار هشتم اسفند، مسابقات لیگ برتر در شهر‌های مختلف برگزار شد و سازمان لیگ در صدد برگزاری هفته بیست و دوم بود که روز یازدهم اسفند این رقابت‌ها به طور موقت لغو شد و تعطیلات همینطور ادامه پیدا کرد. از هشتم اسفند تاکنون ۴۰ روز می‌گذرد و در بهترین وضعیت، فوتبال تا ۲۰ روز دیگر آغاز نمی‌شود تا تعطیلات لیگ برتر دو ماهه شود چرا که به گفته سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ برتر به همه تیم‌ها سه هفته زمان داده خواهد شد تا از نظر فنی آمادگی خود را به دست بیاورند.

*فوتبال چه زمانی برگزار می‌شود؟

سهیل مهدی، سرپرست کمیته مسابقات معتقد است سازمان لیگ مشکلی برای برگزاری رقابت‌ها لیگ برتر ندارد و می‌تواند برنامه جدید مسابقات را ارائه کند، اما این موضوع منوط به دو مسئله‌ای است که هنوز برای آن‌ها مجهول مانده و اجازه برگزاری مسابقات را هم نمی‌دهد.

به گفته او، برنامه ریزی برای مسابقات در گرو صدور مجوز از ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا در ایران و اعلام برنامه لیگ قهرمانان آسیا از سوی AFC است تا با توجه به این موارد، تقویم مسابقات باقی مانده از لیگ نوزدهم تدوین و اعلام شود.

این اظهارات در شرایطی که پاسخ هر دو سوال در ابهام کامل قرار دارد، به معنای نامشخص بودن زمان شروع مسابقات است چرا که نوشتن تقویم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا نیازمند عادی شدن شرایط در همه کشور‌های آسیایی است و فقط به ایران بستگی ندارد، اما همچنان مهم‌ترین موضوع مربوط به تعطیلی رویداد‌های ورزشی در ایران تا اطلاع ثانوی است.

*خبری از برنامه ریزی عجیب و غریب نیست

در روز‌های گذشته اظهارات عجیبی و شگفت آوری درباره ادامه برگزاری فوتبال ایران مطرح شده است که جای بسی تامل دارد. یکی از این اظهارات مربوط به عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال است که پیشنهاد کرده ادامه این فصل از مسابقات با فصل آینده لیگ برتر ادغام شود و مسابقات در ۴۰ هفته برگزار شود!

دومین پیشنهاد هم برگزاری مسابقات در جنوب کشور به خصوص در شهر‌های کیش و بوشهر است که این برنامه ریزی عجیب‌تر از پیشنهاد قبلی است چرا که در صورت صحت این برنامه ریزی، دو شهر کیش و بوشهر فاقد امکانات لازم برای ۱۶ تیم هستند. با وجود این برنامه ریزی‌ها سازمان لیگ و مسئولان کمیته مسابقات هیچ گاه برنامه ریزی خاصی را برای ادامه فوتبال ایران اعلام نکردند.

با این شرایط، امکان برگزاری مسابقات لیگ برتر در تابستان هم وجود دارد، اما این موضوع منوط به ادامه فصل جاری است که با ادامه این روند چه بسا فصل جاری مسابقات فوتبال مختومه اعلام شود.

منبع: جماران

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان لیگ برگزاری مسابقات مسابقات لیگ برنامه ریزی سازمان لیگ لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۱۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • جذاب ترین مسابقات فوتبال در سال 2024 (تاکنون) / فیلم
  • رای تاریخی در فوتبال ایران/ برگزاری بازی فصل آینده پرسپولیس و سپاهان فقط با حضور تماشاگران خانم
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • هشدار درباره تعویق لیگ برتر فوتبال
  • هماهنگی با ثبت احوال برای حضور تماشاگران روی صندلی مشخص؛ علوی: الزامات رعایت نشود لیگ به تعویق می‌افتد
  • علوی: در صورت عدم انجام الزامات، لیگ آینده به تعویق می‌افتد!
  • عبور از دیوار چین: ستاره چینی برابر نوشاد زانو زد
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۶ اردیبهشت
  • برگزاری رویدادهای جذاب فرهنگی به مناسبت روز دختر در همدان
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود